Stark position med brett erbjudande

Patienthantering

Arjo har ett brett utbud av lyft- och förflyttningslösningar som uppfyller vårdtagarens specifika behov och bidrar till en säker, bekväm och värdig förflyttning. Här ingår till exempel taklyftar, stå- och lyfthjälpmedel och selar.

Konkurrenter: Hill-Rom, Guldmann och HandiCare.

Trycksårsprevention

Arjo har ett heltäckande utbud av avancerade madrassystem för förebyggande av trycksår. Utbudet inkluderar exempelvis växelvis tryckavlastande madrasser samt speciallösningar för överviktiga patienter.

Konkurrenter: Hill-Rom, Joerns och Stryker.

Hygien

Arjos sortiment av dusch- och badprodukter möjliggör säkra och effektiva hygienrutiner och avkopplande badupplevelser för vårdtagare. Exempel på produkter är badsystem och duschutrustning.

Konkurrenter: Penner, Beka, Lopital och OG Wellness.

Diagnostik

I Arjos erbjudande för Diagnostik finns patient- och fostermonitorer samt ultraljudsutrustning och dopplers för obstetrik och kardiologi, för mer precisa medicinska bedömningar.

Konkurrenter: General Electric och Philips.

VTE-prevention

Arjo har ett heltäckande sortiment för kompressionsbehandling för säkert och effektivt förebyggande av ventrombos (VTE/DVT) och behandling av ödem. Exempel på produkter är pumpar och manschetter.

Konkurrenter: Cardinal, CTC Pirus och DJO.

Sjukvårdssängar

Arjo erbjuder ett brett sortiment av sjukvårdssängar som ger god ergonomi, komfort, säkerhet och enkel användning. Arjos sjukvårdssängar har en teknisk prestanda anpassad för en rad olika ändamål.

Konkurrenter: Hill-Rom, Stryker, Linet, och Paramount Beds.

Desinfektion

Arjos produktutbud för Desinfektion inkluderar spoldesinfektorer och tillhörande kemikalier för säker rengöring och desinfektion.

Konkurrenter: Meiko, Steelco och Discher.

Service

Arjo tillhandahåller även service av kapitalvaror samt diverse tjänster och lösningar som bland annat rådgivning vid inköp och utbildning.